Mercedes-Benz

Brochure na verkoop    

Bedankt voor de aankoop van uw voertuig bij Euro-Trucks Claes
Mercedes Van ProCenter

Elke dag opnieuw gaat u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service en financieringsoplossingen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste bestelwagen staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech of een ongeval. Uw Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.

Connectiviteit Mercedes PRO:

Dankzij Mercedes PRO connect maakt u eenvoudig verbinding met uw Mercedes-Benz. Zo kan u onder meer het brandstofverbruik monitoren, de locatie van uw voertuig opvragen of uw bestelwagen vanop afstand vergrendelen via uw smartphone of tablet.

Mercedes-Benz ServiceCare

U wilt mobiel blijven, wat er ook gebeurt. Onze ServiceCare pakketten helpen u daarbij. Of het nu gaat om een vervanging van slijtageonderdelen, onderhoud, onverwachte herstellingen of een storing, met onze drie servicepakketten bieden wij u altijd een oplossing die voldoet aan al uw eisen.

Mercedes-Benz Tyre Warranty

Spijkerharde garantie voor uw banden.
Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden.
Geniet gratis van 24 maanden garantie.

MobiloVan

Pech onderweg? Dan kan u rekenen op MobiloVan, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz. Bel het gratis nummer en wij zorgen voor een professional ter plaatse.
MobiloVan is 2 jaar geldig na eerste inschrijving en wordt nadien bij elke onderhoudsbeurt verlengd.

Mercedes-Benz accessoires

Benieuwd wat we nog meer voor u in petto hebben? Ontdek ons aanbod accessoires voor uw bestelwagen.

Winterwielen

Winterbanden bieden een betere grip op het wegdek en blijven zachter en elastischer bij lage temperaturen. Samen zorgt dat voor een 50% kortere remweg bij winterse omstandigheden. Schakel daarom tijdig over op winterbanden. Zo bent u zeker dat u en uw chauffeurs veilig onderweg zijn, en dat uw onderneming 100% mobiel blijft - de hele winter lang.