Mercedes-Benz

ProCarrosserie.
Gecertificeerd door Mercedes-Benz.

ProCarosserie: gecertificeerd door Mercedes-Benz

Schade? Wij herstellen ook de uitstraling van uw Mercedes. Uw Mercedes is een mooi visitekaartje. Hij straalt perfectie uit, zowel op het vlak van technologie, als comfort en veiligheid. Wanneer uw Mercedes schade oploopt, hoeft dat geen deuk te betekenen voor zijn uitstraling.

Bij Claes & Zonen wordt hij op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Zo behoudt uw wagen zijn waarde en glans voor nog vele jaren.

Onze carrosserieafdeling bevindt zich in Sint-Truiden, maar u kan ook in Tienen en Tongeren terecht voor meer advies omtrent de carrosserie.

Wij kregen in 2010 als één van de eersten het ProCarrosserie-label van Mercedes-Benz. Dit wordt jaarlijks geëvalueerd, zo bent u zeker van de beste service.

ProCarrosserie.

Uw wagen wordt hersteld met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. Zo blijft uw garantie behouden. Daarom gebruiken we uitsluitend kwaliteitsonderdelen, die perfect op uw Mercedes passen. Doordat we werken met verf op waterbasis, wordt ook het milieu beschermd.

Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.

Service en advies inbegrepen.

Niet alleen uw Mercedes geniet van een vakkundige behandeling, ook u wordt op een professionele manier geholpen. Terwijl uw voertuig wordt hersteld, regelen wij de ganse schade afhandeling. We zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzorgen de contacten met experts en makelaars. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Alles wordt perfect geregeld en intussen beschikt u over een gratis vervangwagen tot uw Mercedes klaar is.

Ook voor kleine herstellingen.

Heeft uw wagen een kras? Of een ster in de ruit?
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Klik hieronder op SmallRepair en u leest er alles over.