Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Repair & Reconnect.

ProCarosserie: gecertificeerd door Mercedes-Benz

Contacteer onze carrosserie afdeling 

Telefoon: 011 69 74 40

E-mail: carrosserie@claesenzonen.be 

De hoogste standaard in veiligheid.

U wilt op uw wagen kunnen vertrouwen. Wij ook. Daarom is het bij verschillende soorten schade verstandig om op de specialisten van Mercedes-Benz te rekenen. De beste experts doen er alles aan om uw wagen weer in topvorm te krijgen. Ook voor oudere modellen.

Bij schade kunnen wij u helpen met:
  • Grote plaatwerkschade
  • Kleine plaatwerkschade
  • Ruitschade

Onzichtbare schade.

Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

Kwaliteitsonderdelen maken uw wagen weer als nieuw.

 

De herstelling gebeurt volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Bij Mercedes-Benz Repair & Reconnect krijgt uw wagen de behandeling die hij verdient. Uw wagen wordt hersteld met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. Zo blijft uw garantie behouden. Daarom gebruiken we uitsluitend kwaliteitsonderdelen, die perfect op uw Mercedes passen. Doordat we werken met verf op waterbasis, wordt ook het milieu beschermd. Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.

Vakwerk tot en met het lakwerk.

Bij de gecertificeerde Mercedes-Benz servicepunten wordt er uitsluitend met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen gewerkt. Er is een groot netwerk van Mercedes-Benz servicepunten die het Repair & Reconnect label dragen. En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij twee jaar garantie op de herstelling op onderdelen.

SmallRepair: voor kleine gebruikssporen.

Krassen, blutsen of een steenslag: het is nauwelijks te voorkomen. Daar is Mercedes-Benz SmallRepair voor bedoeld. Dankzij innovatieve herstellingstechnieken worden kleine beschadigingen van interieur en exterieur snel en voordelig verholpen - zonder onderdelen te vervangen.