Mercedes-Benz

smart

smart fortwo: voor meer plezier in de stad.

Waar anderen zich nog druk maken om het aantal kilometers dat je per uur kunt halen, zijn wij al lang een stuk verder. Want in de stad tellen heel andere eigenschappen dan op de snelweg.

Zoals hoge wendbaarheid, een kleine draaicirkel, veel comfort, slimme functies en, niet in de laatste plaats, de mogelijkheid om overal probleemloos te kunnen parkeren. In deze opzichten is ook de nieuwe smart fortwo weer groots. En meet toch maar net 2,69 m.smart fortwo cabrio: the most open test drive.

Zo open als de nieuwe smart fortwo cabrio moeten de bestuurders zich nu ook stellen – bij de meest open proefrit van de wereld. Aangesloten op een leugendetector moeten de deelnemers tijdens het rijden een reeks doortastende vragen beantwoorden. En zo komt de waarheid vanzelfsprekend aan het licht.

Alleen wanneer eerlijk antwoord wordt gegeven, blijft de cabrio open. Om het wat spannender te maken, worden de vragen bijvoorbeeld door de eigen moeder, beste vriend of partner gesteld. Wie lukt het om de cabrio gedurende de proefrit open te houden? Hier kom je erachter!De forfour

De smart forfour valt op tussen de massa. Dit blijkt niet alleen bij het parkeren en keren. Maar het beste kun je zelf een beeld vormen – met onze twee nieuwe tv-sportjes. Vooraf willen we alleen het volgende verraden: wie geen smart rijdt, moet over stalen zenuwen beschikken.Meer info?

Wij geven u met plezier meer uitleg en als u wilt proeven van de 'smart experience' kunt u steeds bij ons terecht voor een testrit.

Neem contact op met één van onderstaande afgevaardigden, zij helpen u graag verder.