Mercedes-Benz

De saloncondities zijn er!

saloncondities

Uw nieuwe Mercedes is dichterbij dan u denkt.

Bent u op zoek naar een sportief uitgeruste wagen? Bij Mercedes-Benz profiteert u nu van scherpe prijzen op een grote selectie Mercedes-Benz modellen. Per model heeft u keuze uit een reeks interessante pakketten die speciaal zijn samengesteld om uw wagen een extra sportieve look te geven. Bovendien geniet u van een interessante overnamepremie.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en laat u op maat begeleiden door onze commercieel afgevaardigden.

Opendeurdagen in al onze concessies

Tijdens het salon is onze showroom doorlopend open van zaterdag 11 januari tot en met zondag 26 januari. Onze commercieel afgevaardigden helpen u graag verder in de zoektocht naar uw nieuwe wagen. 

Al onze concessies zijn geopend op zondag 12 januari, zondag 19 januari en zondag 26 januari telkens van 10 uur tot 18 uur.

Bel ons om een afspraak te maken of een proefrit in te plannen:

  • Claes & Zonen Sint-Truiden: 011 69 74 30
  • Claes & Zonen Tongeren: 012 26 08 00
  • Claes & Zonen Tienen: 016 78 15 50

Geniet nu 3 jaar gratis van de beste service voor uw Mercedes-Benz.

Als u tijdens het Autosalon een nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, GLB of C-Klasse bestelt, krijgt u automatisch 3 jaar lang (tot 75.000 km) ons serviceprogramma ServiceCare gratis. ServiceCare bevat alle essentials die u nodig heeft voor een perfect onderhouden wagen: dekking van alle kosten voor gepland onderhoud en nazicht, inclusief vervanging van filters, oliƫn en Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Kies bij uw bestelling voor het ServiceCare programma, en de promotie wordt automatisch geactiveerd.

* Gratis onderhoudspakket (ServiceCare) tot 3 jaar (tot 75.000 km), afhankelijk van welke limiet het eerst wordt bereikt, bij bestelling - tussen 25/11/2019 en 02/02/2020 inbegrepen - van de volgende modellen: A-Klasse (177), B-Klasse (247), CLA (118), GLA (156 en 247), GLB (247), C Klasse (205). De aanbieding op ServiceCare is niet geldig voor AMG-modellen. De aanbieding is cumuleerbaar met de lopende commerciƫle acties en niet cumuleerbaar met de Starvoorwaarden of de overnamepremie.

Overnamepremie

Overweegt u een nieuwe wagen? Dan is het goed om te weten dat uw oude wagen nog meer waard is dan u denkt. Als u een nieuwe wagen koopt bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz, krijgt u een interessante overnamepremie* voor uw vorige wagen. En het mooie: deze premie is geldig bovenop al onze andere acties.

* Vraag naar de actievoorwaarden bij onze commercieel afgevaardigden.

Bekijk hier ons aanbod stockwagens: