Mercedes-Benz

Michelin Bandenactie 2020

Claes & Zonen

Uw veiligheid, onze prioriteit. Nu tot € 100 voordeel.

Het mag erg gemakkelijk zijn om het hele jaar met dezelfde banden te rijden, de vraag is of dit een goed idee is of niet. Het antwoord is simpel: neen.

Voor uw veiligheid én portemonnee loont een bandenwissel. Koop tussen 20 oktober en 20 november 2020 twee of vier MICHELIN banden bij Claes & Zonen en krijg tot € 100 cadeau in de vorm van prepaid brandstofkaarten of MICHELIN cadeaus. Actie enkel voor particulieren.

Hoe werkt het?

1. Koop bij Claes & Zonen tussen 20 oktober en 20 november 2020 twee of vier MICHELIN banden voor uw personenwagen. Om voor de actie in aanmerking te komen, moeten de MICHELIN banden in één keer zijn gekocht en op dezelfde factuur staan. Actie enkel voor particulieren.

2. Om deel te nemen, moet u binnen 15 kalenderdagen na de aankoopdatum van de banden registreren op https://offrepromo.michelin.fr . U kan dan uw cadeau uitkiezen: een TOTAL Happy Fuel brandstofkaart of een MICHELIN cadeau waarvan de waarde verband houdt met uw aankoop (zie tabel hieronder). Meer info bij onze parts advisors! 

3. Binnen 4 tot 6 weken na ontvangst van uw geldige deelnameverzoek wordt uw door Michelin aangeboden cadeau per post bij u thuisbezorgd.

Mercedes-Benz Tyre Warranty

Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of het verkeerd raken van de stoeprand: soms is dit voldoende om een band te beschadigen.
Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken. Want met de gratis Mercedes-Benz Bandenwaarborg is uw schade automatisch gedekt tot 24 maanden.

Overtuigd? 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Contacteer ons telefonisch op onderstaande nummers.

Claes & Zonen Sint-Truiden: 011 69 74 30

Poort Sint-Truiden, Industrielaan 3310, 3800 Sint-Truiden

Tongeren: 012 26 08 00

Maastrichtersteenweg 449, 3700 Tongeren

Tienen: 016 78 15 50

Esperantolaan 16, 3300 Tienen

Als u kennis wilt nemen van de voorwaarden, vult u het contactformulier in op https://off repromo.michelin.fr of stuurt u een e-mail naar michelin@facility.fr.