Mercedes-Benz

Repair & Reconnect certificaat voor Claes & Zonen.

De hoogste standaard in veiligheid.

Claes & Zonen heeft opnieuw het certificaat voor Repair & Reconnect op zak!

Claes & Zonen heeft opnieuw het certificaat Repair & Reconnect ontvangen van importeur Mercedes-Benz. Dit wil zeggen dat Claes & Zonen de hoogste eisen van Mercedes-Benz op gebied van schadeherstel garandeert.

Onzichtbare schade 

Het verkrijgen van het certificaat hangt af van bepaalde criteria die de correctheid van herstellingen waarborgen. “Zo kan na een ongeval de schade groter blijken dan eerst gedacht” aldus Jean-Paul Lenaers, verantwoordelijke carrosserie Claes & Zonen. “Wat op het eerste zicht enkel blikschade lijkt kan achterliggend ook grote gevolgen hebben op de elektronische veiligheidssystemen.”

“Zo kan een kleine deuk grote gevolgen hebben.” zegt Lenaers. “Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade.”

Alle kennis in huis

De carrosserie afdeling van Claes & Zonen is uitgerust voor herstellingen aan personen-, bestelwagens en  vrachtwagens. “Dankzij onze ruime werkplaats kunnen we de herstellingen van alle type voertuigen aan. Onze techniekers volgen continu professionele opleidingen bij Mercedes-Benz om de steeds vernieuwende technologieën bij te blijven.”

Schade? Wij herstellen ook de uitstraling van uw Mercedes.

Contacteer onze carrosserie afdeling:
Telefoon: 011 69 74 40
E-mail: carrosserie@claesenzonen.be