Mercedes-Benz

Medewerker contact center (GMS Group)

Voorstelling

Ons bedrijf, BOOMERANG, maakt deel uit van de Franse groep Maurin, een multi-brand netwerk van autodealers.
In België tellen wij +/- 200 medewerkers verspreid over 16 concessies in Vlaanderen.

In het kader van de opstart van ons nieuw klantencontactcenter zijn we op zoek naar een fulltime contactcentermedewerker, gevestigd in Hasselt voor een onmiddellijke indiensttreding.

Takenpakket

Uitgaande gesprekken, inkomende gesprekken, beheer en opvolging van klantverzoeken, administratie van de verkregen informatie.

1. Actieve deelname aan de commerciële activiteiten van het bedrijf: uitgaande oproepen aan onze particuliere & professionele klanten om onze aanbiedingen te promoten.

2. Een luisterend oor: Je neemt de verzoeken van onze klanten in behandeling om ze een passend antwoord te geven, altijd met het oog op de klantentevredenheid en -loyaliteit.

3. Je beheert en volgt de aanvragen van klanten op, in samenwerking met de verschillende afdelingen van het bedrijf.

Gewenst profiel

Georganiseerd, attent, gemotiveerd, in bezit van commerciële vaardigheden en een relationele kennis die bevorderlijk is voor de tevredenheid van de klant.

Kennis van beide landstalen

Je hebt aandacht voor resultaten. Je wilt je engageren en je hebt een goed aanpassingsvermogen. Je wilt deel uitmaken van een nieuw team dat betrokken is bij de kwaliteit van de dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten om zo loyaliteit op te bouwen?

Aanbod

Ons bedrijf biedt u een contract van onbepaalde duur binnen een groeiende KMO met de managementtools van een grote groep.
Als contactcentermedewerker, zal u de steun hebben van de contactcenter coördinator.

Sluit je aan bij een menselijk bedrijf waar een prettige sfeer heerst met echte ontwikkelingsmogelijkheden.

Contact: Seppe de Leeuw - crc.be@groupe-maurin.com